Newbie

Huidige Locatie> Home> Newbie

Basis Materialen Grondstoffen

Gepubliceerd: 2013-10-10

 

Eerste Soort:Goud

Goud is het meeste gangbare betaalmiddel in het spel. Of het nou gaat om het upgraden van technieken, het verbeteren van je gebouwen, het gebruik van je Astro, het versterken van je uitrusting of het rekruteren van nieuwe troepen, dit alles doe je door goud uit te geven. Goud verkrijg je o.a. via productie in je stadhuis, in goudmijnen in de wildernis en beloningen die je verkrijgt van Kerkers en Quests.


Tweede Soort: Coupons


Naast diamanten kun je ook deze coupons gebruiken om items te kopen. Je kunt in de winkel een gedeelte van het assortiment aanschaffen met coupons. Je verkrijgt coupons in het spel door middel van events en quests.


Derde Soort:Medailles
 

Special soort betaalmiddel in het spel, kan in de arena gebruikt worden om in te wisselen voor zeldzame items. Medailles kun je verkrijgen door het voltooien van quests en door te strijden in de arena.


Items in de Arena Winkel die je via coupons kunt verkrijgen:

 
Vierde Soort:Doolhofmunten


Doolhofmunten zijn het betaalmiddel in de Doolhofwinkel, aldaar kun je ze inwisselen voor allerilei zeldzame items en uitrustingen. Je kunt de dolfhofmunten verkrijgen door in het Doolfhof te vechten. 
Vijfde Soort: Kianiet

Kianiet is de grondstof waarmee je in de Magidemie technieken kunt upgraden. Kianiet vindt je o.a. als buit in kerkers.