Newbie

Huidige Locatie> Home> Newbie

De Wereld tot dusver

Gepubliceerd: 2013-10-10

 

De achtergrond van het spel (Legend Online—Eerste Hoofdstuk): Het tijdperk waarin het spel begint is er een waarin de oorlog tussen mens en demoon lang geleden is opgehouden. Deze oorlog was er een zonder overwinnaar, het enige resultaat een wereld gevuld met chaos en wanhoop. Het ooit zo machtige Yaarlman keizerrijk kwam de oorlog niet goed door en eindigde als een schim van haar eerdere glorie en grootheid. Het domein van het rijk werd overgenomen door verschillende stammen, en ook de Deimos plaag vond er een thuisplaats, in voorbereiding voor weer een nieuwe helse aaval.


Persoonlijkheden der Karakters: “Ik wil alle kwade wezens te pakken nemen, en de mens weer heer en meester laten zijn.” Deze uitspraak geeft goed weer wat voor een karakter de hoofdpersoon heeft: Moedig, heldhaftig, een flexibelen maar strenge geest, en een enorme hekel aan alles dat naar demoon ruikt. En voor die arme zielen die de mens hebben verraden heeft hij l helemaal geen geduld. Hij is bereid bloed met bloed te vergelden, wil het goede beschermen tegen alles dat haar wil verwoesten, en heeft geen mededogen voor het kwaad.

Topografie van Legend Online: Dit is een magische wereld, voor het grootste gedeelte bestaand uit drie continenten. Het land vanGaia,continent van de Geboorte, het land vanFaahm, continent van de Groei en als laatste het land vanYaan, landvan de Strijd. Elk content heeft haar eigen specifieke en unieke geografie. Sommige gevuld met vreedzame graslanden, bergketenen, wouden, oasen en zwevende eilanden, andere met gevaarlijke en onvoorspelbare woestijnen, moerassen, lava spugende vulkanen, bevroren grond. Elk van deze gebieden bevat ook nog eens wonderlijke gebouwen en domeinen, zoals altaren,ruïnes,valleien, meren, legerkampen, stammen, vergeten tempels en zo verder.

Rassen van Legend Online: Het spel bevat vele en zeer diverse rassen en soorten wezens, te weten: de Onsterfelijken, de Orken, de Vismensen, de Kobolden, het Drakenras, de Centauri, de Minotauri, de Engelen en ga maar door.Ook de verschillende demonen zijn in grote getale aanwezig, zoals daar zijn de Deimos Plaag, de Doolzielen, de Vervloekten, de Ondode.Dit is slechts een kleine selectie, het zijn er teveel om op te noemen en telkens zul je weer verrast worden door nieuwe en wonderlijke wezens.


In deze grote verzameling van rassen en soorten, heeft elk haar eigen unieke eigenschappen, maar tussen deze rassen bestaat er ook nog eens een complex systeem aan relaties, zo aren de Vismensen ooit de gezworen vijanden van de mens, maar werden zij laten een trouwe strijdkameraad van de hoofdpersoon. Het Drakenras en de Engelen hebben een nog vreemdere verstandshouding, wisselend tussen haat en vriendschap. De spelwereld is hiermee gevuld, en ook jij zal er mee te maken krijgen.


Spelstijl: De gebouwen en omgevingen van het spel zijn sterk gebaseerd op het oude Europa. Ook is er de duistere, magische stijl van de grotten, holen en burchten, vreemd in vorm en demonisch van aard. De uitrustingen van de speler bestaan uit metaal of leer, zijn accessoires kristallen en allerlei edelstenen, de munt waarmee alles wordt betaald is het felbegeerde goud