Ervaren

Huidige Locatie> Home> Ervaren

Astro

Gepubliceerd: 2013-10-10

 

Via de knop “Astro” op de toolbar of met de sneltoets “H” kan de speler de “Astro” binnengaan.

Er zijn vijf kristallen bollen aan de onderkant van het Astroscherm. Van links naar rechts wordt het niveau van de bollen hoger.


Als de speler op de kristallen bollen klikt krijgt hij/zij astralen. Hoe hoger het niveau van de kristallen bol, hoe meer kans er is om zeldzame astralen te krijgen. Bij elk gebruik van de Astro bestaat er een zekere kans een hogere kristallen bol te openen. Alleen op de kristallen bol van niveau 1 kan herhaaldelijk geklikt worden.Astro gebruik kost Goud. Hoe hoger het niveau van de kristallen bol, hoe meer Goud het zal kosten.


De verkregen astralen worden geplaatst aan de bovenkant van het scherm. Astralen van de laagste kwaliteit kunnen niet verzameld worden, verkoop is hier de enige optie. Het menu kan maximaal 20 astralen herbergen.


Als een kristallen bol eenmaal geopend is, zal dit zo blijven. B.v. als alle vijf kristallen bollen nu allemaal geopend zijn, zijn ze dit nog steeds nadat de speler het scherm verlaat en weer binnengaat.

 

 1-Klik Auto-Astro: Na een bepaald VIP niveau te hebben bereikt, zal de 1-Klik Auto-Astro functie worden geactiveerd.

 

1-Klik Verzamelen: Alle Astralen die niet van het laagste niveau zijn worden verplaatst naar de rugzak. Als de rugzak vol is, wordt de speler geïnformeerd met de melding “Rugzak Vol”.


 1-Klik Verkopen: Astralen van lage niveaus en niet samengevoegde Astralen automatsich verkopen

 

Astralen: Astralen Uitrusting scherm openen.

Punten Inwisselen: Door gebruik van de Astro kunnen punten worden verkregen. Die Punten kunnen ingewisseld worden voor zeldzame Astralen bij “Punten Inwisselen”.


De speler kan de Astropunten inwisselen voor Astralen van hoge kwaliteit bij “Punten Inwisselen”.

 

Astralen moeten eerder als uitrusting gezien worden dan als items. Elke Astraal heeft zijn eigen attributen. Met Astralen kunnen de kracht van de speler worden verhoogd, waaronder allerlei attributen, starthoeveelheid van Woede, Skillseffecten, enz.

Van de Astralen van dezelfde categorie mag er telkens maar een uitgerust worden. Aanvankelijk mag de speler maar een Astraal uitrusten. Meer Astralenpanelen worden geopend naarmate het niveau van de speler stijgt.


Wanneer een astraal op de andere wordt gesleept, verschijnt de volgende melding in beeld:

Als Astro A een ander Astraal opslokt, stijgt de EXP van Astraal A. Als een bepaalde hoeveelheid EXP is behaald, stijgt ook het niveau van de Astraal en daarmee de attributen van het Astraal. Als de twee Astralenv an elkaar verschillen qua kwaliteit, slikt de Astraal met hogere kwaliteit dat met lagere kwaliteit op. Als de twee Astralen van dezelfde kwaliteit zijn, wordt de gesleepte Astraal opgeslikt door de andere.

1-Klik Samenvoegen: Als de speler op “1-Klik Samenvoegen”klikt, worden alle Astralen die niet vergrendeld zijn, opgeslikt door het Astraal met de hoogste kwaliteit. De EXP van het meest hoogwaardige Astraal stijgt daarmee. Als er meerdere Astralen van dezelfde kwaliteit zijn, worden die met het hoogste niveau en/of EXP bewaard. Alle reeds uitgeruste Astralen worden niet opgeslokt.

Vergrendelen: Klik op de knop “Vergr.”en de cursor zal veranderen van vorm. Klik dan op de Astraal en deze zal worden vergrendeld. Klik nog een keer en het wordt weer ontgrendeld. Alle Astralen in de rugzak die vergrendeld zijn, worden niet opgeslokt bij“1-Klik Samenvoegen.”

Astro: Klik hierop en de speler keert terug naar het Astro scherm waar hij/zij verder gebruik kan maken van de Astro of de reeds verkregen Astralen kan verstoorde of verkopen.