Ervaren

Huidige Locatie> Home> Ervaren

Titels

Gepubliceerd: 2014-12-24


Het dragen van een titel is de beste manier om je prestaties ten toon te spreiden, daar deze altijd boven het spelkarakter prijkt. Hierdoor kan je, waar je je ook bevindt, je onderscheiden van de massa.

   

Het verkrijgen van titels

   

De verschillende titels kunnen op verscheidene wijzen worden verkregen. Wanneer de speler aan de specifieke voorwaarde voldoet voor een titel, zal deze meteen in zijn bezit komen. Als je in het spel op het portret van het karakter klikt of naar het Attributen tabblad in de Rugzak gaat, kan je de titel zien die je op dit moment aangenomen hebt.

Door in dit scherm op “titels” te klikken, kunnen alle reeds verkregen en nog niet verkregen titels bekeken worden. Als een speler een nieuwe titel verkrijgt, zal die oplichten in deze lijst. Door een reeds verkregen titel te selecteren en vervolgens op Aannemen te klikken, kan een titel worden aangenomen.


Weergave


Er kan steeds maar een titel worden gekozen en boven het karakter worden weergegeven. Een nieuw gekozen titel zal de vorige vervangen.


Pronken


Een titel is niet slechts een lap tekst boven je hoofd; enkele speciale titels zullen ook in gevechtssituaties zichtbaar zijn, daarom zul je, waar je ook bent, door iedereen herkend worden! Dit zal zeker bijdragen aan je naamsbekendheid.


Eretitels


Enkele eretitels zijn zeer zeldzaam, slechts een speler op elke server heeft het voorrecht ze te dragen. Maar let wel, alle spelers op een server kunnen om zulke titels wedijveren, wie weet ben jij wel de volgende die zo’n titel mag voeren! Deze titels zullen bovendien sprankelende lichteffecten boven het karakter met zich meebrengen en ook bij chatdialogen is deze fonkeling te zien. Dit zal je beslist de nodige eerbied onder je medespelers opleveren!


Titellijst

Alle verkrijgbare titels zijn te bezien in de titellijst. Deze lijst is opgedeeld naar wijze van verkrijging van de titels en bevat op dit moment vijf tabbladen. Nog niet verkregen titels zijn grijs weergegeven. Reeds verkregen titels lichten op en kunnen naar wens worden geselecteerd.