Ervaren

Huidige Locatie> Home> Ervaren

Plunderfunctie

Gepubliceerd: 2014-09-23

Plunderfunctie voor Campagne en Doolhof

 

Plunderen bij Campagne

 

In Legend Online behoort het ondernemen van campagnes en het doorploegen van het Doolhof tot de dagelijkse taken van elke held. Immers, behalve het behalen van de broodnodige EXP, kan men hiermee ook felbegeerde buit verkrijgen.

 Echter, naarmate het niveau van spelers toeneemt, zal ook het aantal kerkers groter worden en zal er dus steeds meer energie en tijd moeten worden geïnvesteerd in het streven om quests te voltooien en uitrusting te verkrijgen. Om tijd te besparen is er dus dringend behoefte aan een snelle manier om kerkers te doorlopen. In zulke gevallen biedt de Campagne Plunderfunctie uitkomst.

1. Wanneer spelers op een kerker klikken die ze al eens hadden voltooid, zullen de twee knoppen “Plunderen” en “Ingaan” in beeld verschijnen;

2. Plunderen kost steeds een bepaalde hoeveelheid Energie en tijd, welke door Diamanten uit te geven kan worden versneld, ook kan het plunderen tussentijds worden geannuleerd;

3. Na afloop van het plunderen, verschijnt de opbrengst in beeld;

4. Tijdens het plunderen kunnen sommige spelopties niet gebruikt worden;

5. Resultaten behaald bij het plunderen tellen ook mee voor Bounty Quests waarbij monsters moeten worden gedood of een aantal kerkers moet worden doorlopen.

  

 

Doolhof Plunderen

 

Om tijd te besparen is bij de nieuwste versie van Legend Online de Doolhof Plunderfunctie geïntroduceerd.

1. Als eindpunt van het plunderen zal automatisch worden gekozen voor de eennalaatste laag tot waar de speler ooit is gekomen, maar je kunt ook handmatig het nummer van een laag invoeren. Wanneer het plunderen wordt begonnen, wordt er een bepaalde hoeveelheid Goud afgetrokken, tussentijds kan het plunderen worden geannuleerd.

2. Het plunderen van elke laag neemt een zekere hoeveelheid tijd in beslag, maar door Diamanten uit te geven kan er versneld worden.

3. Na afloop van het plunderen, kan er op Plunderen Beëindigen worden gedrukt om de plunderoptie te verlaten.

4. De opbrengsten van het plunderen bedragen de EXP voor elke laag en de schatkisten die om de 5 lagen worden verkregen. Indien er een Doolhofsleutel wordt gebruikt, zullen de opbrengsten verdubbeld worden.

5. Tijdens het plunderen kunnen sommige spelopties niet gebruikt worden..