Veteraan

Huidige Locatie> Home> Veteraan

Cross-server Gevecht

Gepubliceerd: 2013-10-10

 

 “Cross-server gevecht” is de manier om je krachtniveau te tonen. Het belangrijkste kenmerk is datauitwisseling op een groots platform zonder obstakels zodat je ongehinderd kunt vechten. Het verbindt speler op verschillende servers via een slagveld. Strijdt om je doelen te verwezenlijken en eer te behalen!


Het cross-server gevecht kan elk moment losbarsten!


Openingstijden van cross-server gevechten:


Ieder uur tussen 13:00 en 23:00 met 25 minuten voor elk gevecht
Cross-server gevechtsregels:


 

1. Gloednieuw PVP cross-server slagveld, vrijgegeven vanaf niveau 30. De slagvelden zijn verdeeld in 9 niveaus in overeenstemming methet niveau van de spelers, namelijk niveaus 30-39, 35-44, 40-49, 45-54, 50-59, 55-64, 60-69, 65-74 en 70-80. In overeenstemming met zijn/haar niveau gaat de speler een van de twee slagvelden binnen met verschillende niveaus. Elke keer kan de speler het tegen een andere opponent opnemen.


2. Maximaal 30 spelers kunnen een slagveld betreden dezen worden opgedeeld in twee kampen. Het systeem bepaalt willekeurig wie tot welk kamp behoort.


3. Elk slagveld is 30 minuten open voor. Als het puntenverschi ltussen de twee kampen op het slagveld 5000 bereikt, wordt het gevecht vroegtijdig beeïndigd.


4. Het is mogelijk om punten voor zowel je groep als jezelf te vergaren doormiddel van het transport van grondstoffen of het verslaan van vijanden of bewakers.


5. De groep die het grootste aantal punten heeft aan het einde van het gevecht wint.


6. Op het slagveld kun je eer verdienen en deze kan nagekeken worden in het attributenscherm of op het slagveld.
Cross-server beloning:


1. De speler heeft elke dag 10 keer de kans om een gevecht in te gaan, maar alleen de eerste twee keer worden schatkisten en afrekenbeloning verdient. Nadat de 10 keer zijn gebruikt, kan bij de mijnen punten en eer worden verdiend, maar geen schatkisten of afrekenbeloningen. Het gebruikte aantal keer wordt elke dag om 5 uur ´s morgens teruggezet.


2. Deelname aan een gevecht levert zowel een grote hoeveelheid medailles en eer, als schatkisten op.


3. De speler die heeft deelgenomen aan het gevecht en de andere speler heeft verslagen kan cross-server punten verdienen, welke nagekeken kunnen worden in the cross-server heldenranglijst. Elke zaterdagmorgen kent het systeem een mysterieuze schatkist en waardvolle titels aan de spelers toe, in overeenstemming met hun cross-server punten verdiend in de afgelopen week.