Veteraan

Huidige Locatie> Home> Veteraan

Talenten

Gepubliceerd: 2015-01-23

In deze content-update komt het Talentsysteem vrij, via deze Talenten kun je je skills sterker maken en zo het krachtniveau van je karakter hoger maken. Zie beneden voor een screenshot van het Talentenmenu, dat zich in het Skill-menu bevindt.

 


 

Talenten Gameplay

 

- Wanneer je heerser/heerserin nv. 50 heeft behaald, zal in het Skill-menu de Talenten-tab beschikbaar worden.

- Spelers kunnen door het uitgeven van goud en EXP Talentpunten verkrijgen. EXP gaat direct af van de EXP van je speler (zie je EXP-balk onderaan het speelscherm) maar je kunt geen niveau naar beneden gaan.

- Talentpunten kun je gebruiken om je Talent-skills te leren en te verhogen. Voor de talenten is een bepaalde niveau van het Heilige Zegel talent benodigd, dat is de talentknop in het midden.

- Talent-skills kunnen sommige skills versterken of je karakter anderzijds versterken, en zo het krachtniveau van je speler enorm verhogen. Zo kun je bij voorbeeld de woede die nodig is voor een skill verminderen, je leven herstellen, je schade verhogen en je kans op een voltreffer verhogen. Dit zal je 

manier van vechten ingrijpend veranderen, en de gameplay tijdens een gevecht nog strategischer en nog interessanter maken.

- Elke klasse heeft haar unieke traject voor het versterken van je talent-skills:

 

Krijger: Voor de Krijger kun je via het Talentsysteem hoofdzakelijk fysieke schade verhogen en ontvangen schade verlagen. Ook kun je de cooldown van skills verkoten

 

Magier: Voor de Magier kun je via de Talenten je magische schade vergroten, je genezingskracht doen toenemen. Ook kun je de ontvangen schade doen afnemen en de cooldown van skills verkorten.

 

Boogschutter: Voor de boogschutter geldt dat de talenten voornamelijk de voltreffers sterker maken, de ontvangen schade verminderen en de cooldown van sommige skills zullen verkleinen.

 

Zie beneden voor een voorbeeldje van het Talentenmenu van een Boogschutter: