Veteraan

Huidige Locatie> Home> Veteraan

Mode Systeem

Gepubliceerd: 2014-12-15

Modesysteem

 

  1. Introductie + Basics

 

Sinds kort heeft Legend Online NL een heus modesysteem. Door het aan te schaffen van modestukken in de winkel of deze te verkrijgen via events kun je je karakter mooier/stoerder/angstaanjagender/vertederender etc. uitdossen. Maar niet alleen het oog wil wat, ook zal je karakter sterker worden door bijv. woede bonussen en stats bonussen te ontvangen van de mode.

 

 

 

Je komt het modescherm in door naar je Uitrustingscherm te gaan van je karakter en dan rechtsonder op Mode te klikken. Modestukken worden onderverdeeld in 4 verschillende soorten: Wapens, Kleding, Hoofdtooien en Vleugels. Het dragen van modestukken zal niet je originele uitrusting op enige manier beinvloeden. Wanneer je bijv. als uitrusting zwaard X hebt uitgerust en je koopt modestuk wapen Y, dan verandert slechts het uiterlijk van je wapen.

 


  1. Samenvoegen en Omzetten

 

In het modescherm kun je door op een van de 2 onderstaande knoppen te drukken mode samenvoegen of omzetten. Met samenvoegen kun je mooiere en betere kledingstukken verkrijgen, en door omzetten kun je de niveau’s van 2 kledingstukken omwisselen. Laten we eerst wat meer gaan kijken naar de samenvoegingsfunctie.

 

 

Samenvoegen:


 

Door het samen te voegen van mode maak je kans op het verhogen van het niveau van je modestuk. Ook maak je kans op het verkrijgen van een totaal nieuw modestuk. Bij het samenvoegen worden de 2 modestukken altijd samengevoegd tot 1 modestuk.

De slaginginskans geeft aan hoeveel kans je hebt op het succesvol samenvoegen van 2 modestukken. Wanneer je kans laag is kan het samenvoegen mislukken, ook dan zul je een van je modestukken kwijtraken.

 

Bij het samenvoegen van 2 modestukken van hetzelfde niveau kun je de Gelukstalisman inzetten (zie screenshot beneden). Deze zal de slagingskans bij het samenvoegen altijd 100% laten zijn.

 

 

 

 

Een ander belangrijk item bij het samenvoegen is de Essentie van Mode (zie screenshot beneden). Dit mysterieuze item wat je o.a. in de winkel kunt verkrijgen kun je inzetten en zodoende het de plaats laten innemen van een modestuk. Wanneer het samenvoegen mislukt zal altijd de Essentie verdwijnen. Ook kun je fragmenten hiervan verkrijgen en deze zelf samenvoegen bij de Smide. Deze fragmenten zul je via events kunnen verkrijgen en later via de Beproevingenschatkist die bij de Toren der Beproevingen kan worden vergaard.

 

 : Essentie van Mode     : Fragment Essentie van Mode

 

Omzetten

 

Bij het omzetten kun je de niveaus van kledingstukken van dezelfde soort verwisselen. Wanneer je bijv. niveau 1 vleugels A en niveau 3 vleugels B hebt, en je zou graag vleugels A dragen maar niet de extra bonus van de sterkere vleugels B verliezen, kun je dat zo oplossen. De slagingskans bij omzetten is altijd 100%.