Veteraan

Huidige Locatie> Home> Veteraan

Gildehof

Gepubliceerd: 2014-12-15

Het Gildehof

 

Sinds kort kent onze Gilde een aantal nieuwe functies, een daarvan is het illustere Gildehof. In het Gildehof draait het om twee dingen: de kwade indringers die het Gilde kwaad willen doen, en de Gilde Magiboom. Je kunt het Gildehof betreden door in het Gildemenu op de Gildehof knop te drukken (zie screenshot beneden)

 

 

 

 

De Gilde Indringers

 

Vanaf 9:00 uur tot en met 22:00 uur (servertijd) verschijnt er elk uur een bericht in het Gilde Chat kanaal, daarin staat dat de Gildehof aangevallen wordt door indringers. Je kunt dan direct naar het Gildehof om de indringers te bevechten. Door het verslaan van een indringer zal je als strijdvaardig Gildelid een beloning van 10 Contributie krijgen.

 

De Gilde Magiboom


 

 

 

De Gildeleider kan dagelijks 1 keer de Magiboom oproepen, na het oproepen kunnen spelers in het Gildehof elke 15 seconden EXP ontvangen. De Magiboom blijft telkens 15 minuten voordat hij verdwijnt. Zie screenshot hieronder.

 

 

 

 

Nadat de Magiboom is opgeroepen kan elk gildelid de Magiboom 1 keer opladen. Wanneer het aantal keer opladen een zekere hoeveelheid heeft bereikt zal de ontvangen EXP vermeerderd worden. Telkens wannneer de Maiboom wordt opgeroepen ontvangt deze EXP+1, na een bep. aantal keer opladen zal de Magiboom een niveau omhoog gaan. Hoe hoger het niveau van de Magiboom, des te hoger de basishoeveelheid EXP is.

 

Ook kan je, nadat de Magiboom is opgeroepen, de Gilde Zegening ontvangen. Door het uitgeven van contributie ontvang je een EXP-bonus. Zie screenshot beneden.

 

 

 

 

 

 

Wanneer de Magiboom verschenen is, zullen er om de 2 minuten willekeurig items verschijnen die verzameld kunnen worden. Er zijn drie soorten van de items: Mysterieuze Plant, Mysterieuze Vrucht en Mysterieuze Mineralen. Wanneer je deze hebt verzameld zul je EXP en contributie ontvangen.