Veteraan

Huidige Locatie> Home> Veteraan

Deimos Altaar

Gepubliceerd: 2014-12-15


Gilde – Deimos Altaar


 

Beste spelers, vanaf nu kun je via het Gildemenu het Deimos Altaar betreden. Het Deimos Altaar is een speciaal gebied dat kan worden geopend door de Gildeleider. In de wereld van het Deimos Altaar kunnen gildeleden samen strijden tegen de golven aan tegenstanders die het altaar willen verwoesten. De taak die rust op de schouders van jou en je gildekornuiten is om te zorgen dat ze het altaar niet verwoesten. Dit ter meerdere glorie van het gilde, maar ook voor mooi beloningen.


 
 

 
Wanneer de gildeleider het Deimos Altaar wil openen moet het gilde tenminste niveau 5 hebben behaald. Ook moet de Gilde een bepaalde hoeveelheid Gilde Rijkdom uitgeven om het Altaar te openen. Hierbij zijn er 2 keuzes: 50.000 rijkdom en 200.000 rijkdom. Hoe meer rijkdom je uitgeeft, des te meer beloningen en opbrengst je zult vergaren tijdens je strijd bij het Altaar.


 


In de Deimos Altaar modus heeft het altaar zelf een levensbalk (zie screenshot), de tegenstanders zullen per golven de aanval inzetten. Zorg ervoor dat ze het altaar niet bereiken en verdedig met man en macht het altaar tegen de indringers. Wanneer de strijd begint zal de timer op 20 minuten worden gezet. De strijd is over wanneer deze tijd over is en je de aanval hebt overleefd, of wanneer het altaar is verwoest door de tegenstanders. De tegenstanders zullen, naarmate het aantal golven is gevorderd, steeds meer buit achterlaten. 


In de Deimos Altaar modus zijn er een drietal bonussen die je kunnen helpen de overwinning te behalen:

 

De Contributie Bonus zal tegen inwisseling van wat gilde contributie je attributen telkens met 5% verhogen, dit kan opgestapeld worden. Deze bonus kan gebruikt worden door alle leden.


Altaarwonders: Dit tweetal wonderen (Tijdstil & Bidden bij het Altaar) zorgt ervoor dat je respectievelijk tegenstanders negatief beinvloed of dat het leven van het altaar wordt hersteld. Beide wonderen kosten een bep. hoeveelheid Gilde Rijkdom en kunnen enkel door de Gildeleider worden geactiveerd.