Veteraan

Huidige Locatie> Home> Veteraan

Dubbele Skills

Gepubliceerd: 2014-09-23


Dubbele Skills
Dubbele Skills is een van de kenmerkende spelopties van Legend Online, waarmee een tweesporig pad voor elke klasse wordt gecreëerd, daar je naar wens kunt wisselen tussen twee skills-sets. De tijd dat je aarzelde welke weg in te slaan met Skills is voorbij, het tijdperk waarin je je karakter op maat twee skills-sets kunt toekennen, is aangebroken.
   


Wanneer de speler niveau 38 bereikt, zal Dubbele Skills worden geactiveerd en zal de -knop in het Skills-scherm verschijnen.


 


Bij het activeren van Dubbele Skills zal een bepaalde hoeveelheid Diamanten worden uitgegeven. Een meldingsscherm verschijnt in beeld dat de speler om bevestiging vraagt of hij/zij de functie wil activeren.


 
   Nadat Dubbele Skills is geactiveerd, beschikt de speler over een tweede skills-set en kan naar wens tussen de twee wisselen.

Bij de tweede set kunnen spelers opnieuw punten toekennen en de sneltoetsen voor de skills instellen.
  
   Wanneer de tweede set voor het eerst wordt geactiveerd, zullen de skillsboom en sneltoetsen leeg zijn. Het aantal punten dat bij de tweede set kan worden toegekend, is gelijk aan het aantal dat de speler tot dan toe had verkregen.

   


Wanneer spelers nieuwe skillspunten verkrijgen, zullen die bij zowel de eerste als de tweede skills-set worden opgeteld.