Nieuws

Huidige Locatie> Home> Nieuws

Voorzorgsmaatregelen voor inloggen op spel

Gepubliceerd: 2020-09-22

Herinnering voor Facebook-gebruikers met betrekking tot het inloggen op het spel en instructies voor het inloggen nadat Flash is verlopen


Omdat Adobe, IE, Chorme en andere grote browsers eind dit jaar stoppen met het ondersteunen van Flash Player, zijn alle online spelletjes die Flash op Facebook gebruiken vanaf 1 januari 2021 niet meer speelbaar. Om te voorkomen dat uw accountgegevens verloren gaan, raden we spelers aan die de Facebook-app gebruiken om Legend Online te spelen om zo snel mogelijk het officiële account van Legend Online te koppelen en de officiële website te gebruiken om in te loggen op Legend Online.

Hoe u op het spel kunt inloggen door het officiële website-account te koppelen aan uw Facebook-account, is als volgt:

1.Log in op de officiële website van Legend Online:

2. Klik op inloggen op het spel met een Facebook-account:

 

3. Autoriseer het Facebook-account om in te loggen op het spel:

 

4. Ga na het succesvol inloggen naar het gebruikerscentrum:

 

5. Koppel het officiële website-account:

 

6. Vul het accountwachtwoord in om in te loggen op de officiële website

 


Vanaf 1 januari 2021 ondersteunen webbrowsers geen Flash-spelletjes meer. Om spelers een betere spelervaring te bieden, ontwikkelt ons technische team een nieuwe versie van het inlogapparaat dat stabieler en sneller is. De nieuwe versie van het inlogapparaat zal over een paar maanden in gebruik worden genomen. 

Bedankt allemaal voor het ondersteunen van Legend Online door de jaren heen. We zullen u hoogwaardige spelletjes en diensten blijven bieden.