Nieuws

Huidige Locatie> Home> Nieuws

Platina Lab

Gepubliceerd: 2018-08-14

l   [Beschrijving evenement]

Hoe deel te nemen: activiteitpictogram boven de spelinterface

Openingstijden: de hele dag open

Deelnamevoorwaarden: Alle Klassevooruitgang spelers kunnen deelnemen aan het evenement en spelers die niet aan de criteria voldoen, hebben geen activiteitpictogram.

l   [Regels evenement]

1. Klik op het pictogram om naar "Mijn Platina Lab" te gaan

2. Elke persoon kan op hetzelfde moment tot 3 laboratoria bouwen. Wanneer u bouwt, kunt u een van de primaire, intermediaire of geavanceerde laboratoria kiezen. Hoe hoger het laboratoriumniveau, hoe meer het inkomen zal zijn (het inkomen is afhankelijk van het spel) .

3. Nadat de speler het laboratorium heeft gebouwd, kan het laboratorium op elk moment worden ontmanteld en opnieuw opgebouwd. Het huidige cumulatieve inkomen wordt berekend op basis van de bezette tijd.

4. Spelers kunnen extra inkomen verdienen door met succes andere spelerslabs te plunderen en kunnen 5 keer per dag plunderen.

l   [Regels plunderen]

1. Plunder: Ga door de "plunderen" in de rechter benedenhoek van "Mijn Platina Lab".

2. Elke keer dat de speler plundert, ververst hij 3 plunderende doelen. Spelers kunnen de gegevens bekijken van de geplunderde spelers en de verwachte winst.

3. Ten minste één kan worden verkregen voor elke geslaagde plundering.

4. Elke 120 minuten ververst het systeem automatisch het doelwit dat geplunderd kan worden. Spelers kunnen ook handmatig het plunderdoel verfrissen, dat per verversing 20W goud kost.

5. Elk laboratorium kan tot 3 keer worden geplunderd.

l  [Evenement interface]

De interface-weergave is alleen voor referentie, de betrokken waarden zijn onderhevig aan het spel.

1. Activiteitsicoon in de game (het aantal keren weergegeven in de rechterbovenhoek van pictogram 2, dat het resterende aantal plunders op de dag vertegenwoordigt)


2. Bij het betreden van het Platina Lab,er is nog geen demonstratie van het bouwlaboratorium:

3. Weergave van het bouwlaboratorium

4. De constructie van drie laboratoria hebben  voltooid (als de oorspronkelijke constructie voltooid was, is de display-interface het display na binnenkomst)

5, de cursor verplaatst zich naar het relevante laboratorium, de tip weergegeven door het laboratorium (inclusief het type laboratorium, onderzoekstijd, geschatte inkomsten)

6. Lab Log: een record van informatie die wordt geplunderd of geplunderd door andere spelers.

7, de plunder interface