Nieuws

Huidige Locatie> Home> Nieuws

Toeagesysteem

Gepubliceerd: 2018-08-14

A: Het doel en de functie van het ontwerp van het Toeagesysteem
(1) Zorg voor een nieuwe attribuutgroeiruimte voor het personage, een nieuw oplaadpunt
(2) Pre-voorwaarden voor hogere klasse, de totale waarde van het attribuut van het eerste niveau dat door het Toeagesysteem wordt gebracht als de toekomstige overdrachtsvoorwaarden van de speler

B: Regels van spelregels van het Toeagesysteem
Overzicht: Als een nieuw systeem, zit Toeagesysteem in de zelfde intetface als  apparatuur, drakenziel, enz. De opening van de tatoeage voegt een niveau van attributen toe

(1) Open Toeagesysteem
1)Tatoeagevakjes komen beschikbaar als je niveau Klassevooruitgang verhoogd. Er zijn in totaal 8 vakjes. Tatoeëren verhoogt de bonus van een attribuut maar verlaagt de bonus van een andere.

2) Na het bevestigen van het tattoo-attribuut aan elke vakje, zal het de speciale effecten van het overeenkomstige deel verlichten. 


(2) Tatoeage Reinigen
Tatoeëren of Expert tatoeëren om attributen te verhogen. Als tatoeage-attributen hun maximum bereiken, worden alleen attribuutsoorten gewijzigd als je doorgaat. Spelers kunnen dan Expert Tatoeages gebruiken om attributen verder te verbeteren.


2) Nadat het Reinigen, verschijnen er nieuwe tatoeages en nieuwe attributen. Je kunt ervoor kiezen om de originele attributen te vervangen, zoals hieronder te zien is:

(3) Tatoeage Reinigen materialen 
De materialen zijn verdeeld in twee soorten: tatoeage kleurstoffen en hogere tatoeagekleurstoffen. Tatoeage kleurstoffen worden geproduceerd in het platina laboratorium, en hogere tatoeage kleurstoffen worden geproduceerd door middel van activiteiten. Tattoo-kleurstoffen kunnen de eigenschappen van de tatoeage enigszins versterken en hogere tatoeagekleurstoffen kunnen de eigenschappen van de tatoeage aanzienlijk verbeteren.


(4) Tatoeage classificatie
Er zijn onderverdeeld in vijf soorten tatoeages:
Kracht—>Expert Kracht

Pantser—>Expert Pantser

Intelligentie—Expert Intelligentie

Fysiek—>Expert Fysiek

Charisma—Expert Charisma


Er zijn onderverdeeld in vijf soorten tatoeages: Kracht, Pantser, Intelligentie, Fysiek, Charisma. Nadat het Reinigen, verschijnen er nieuwe tatoeages en nieuwe attributen.
Gewoon tatoeages Expert tatoeages
Kracht Expert Kracht
Pantser Expert Pantser
Intelligentie Expert Intelligentie
Fysiek Expert Fysiek
Charisma Expert Charisma Expert Charisma