Nieuws

Huidige Locatie> Home> Nieuws

Komt van Het pantheon

Gepubliceerd: 2016-03-23


Heb je Subimatie Materiales nodig om je Geist te Goddelijke Sublimatie? Hier is een nieuwe methode om meer Sterrenstof, Sterretraan en andere beloningen te verkrijgen.

 

Deze functie is beschikbaar vanaf Nv. 60.

Tijdens een event is deze functie geopend en kun je er deelnemen.

 

Uitleg:

1.Klil op de checkpoint om het gevecht te beginnen, wanneer je de Baas doodt ontvang je een klaringsbeloning. Checkpoints die je al hebt gehaald kun je niet nogmaals doen.

2.Hoe hoger de checkpoints, des te meer beloningen en punten je zult ontvangen.

3.Telkens wanneer het event van start gaat, zal de speler die als eerst de baas heeft gedood een speciale prijs ontvangen. Bij elke baas zal deze speciale 1st Kill-prijs kunnen worden gehaald.

4.Nadat je het duel met de baas bent begonnen zal de baas een herstelperiode verkrijgen,wanneer je tijdens een beperkte periode nogmaals het duel met de baas van een checkpoint aangaat, zal het leven van de baas hetzelfde zijn als de vorige ronde (wanneer je bij voorbeeld na het eerste gevecht de baas nog 50% van zijn leven overheeft en er tijdens de cooldown een 2e duel wordt ingezet, zal het leven van de baas nog steeds slechts de 50% van het vorige gevecht bedragen). Wanneer de herstelperiode over is, zal het leven van de baas weer helemaal vol zijn. Vanaf het eerstvolgende gevecht zal de countdown dan weer opnieuw beginnen.

5.Wanneer de countdown nog niet is afgelopen kun je diamanten gebruiken om de Countdown te verlengen, het aantal keer dat je dit kunt doen wordt dagelijks gereset.

6.Nadat het event is begonnen, zal na een bepaalde tijd online 1 extra duelpoging worden toegevoegd, totdat het max. limiet is bereikt. Dagelijks wordt dit aantal gereset.

7.Je kunt extra duelpogingen aanschaffen, door op de checkpoint te klikken nadat het aantal duelpogingen is opgebruikt kun je 1 extra poging kopen en gelijk met de strijd beginnen.

8.Nadat het event is afgelopen worden op basis van de ranglijst beloningen verzonden. Ook maken sommige plaatsen kans op de Geluksprijs. Telkens wanneer het event begint zullen de plaatsen die de Geluksprijs ontvangen anders zijn.

9. Op de ranglijst van Komst van het Pantheon wordt in eerste instantie gekeken naar hoeveel lagen de speler heeft geklaard, wanneer dit aantal gelijk is bij spelers wordt gekeken naar het krachtniveau. Wanneer ook dit gelijk is wordt gekeken naar de totale hoeveelheid EXP.