Nieuws

Huidige Locatie> Home> Nieuws

Wolkenweg

Gepubliceerd: 2016-01-21

In de Hemelstad, naast Poort der Helden, kun je Wolkenweg vinden. De Wolkenweg is de trap naar het hemelrijk, er bevinden zich vele sterke wachters, alleen de sterksten der aarde kunnen de uitdaging aan.

 

Op de Wolkenweg kunnen een hoop fragmenten voor het samenvoegen van Wilskristallen, Goud en EXP worden verkregen. Daarnaast kan materiaal voor Fusie van Geists worden verkregen。

 

Wanneer kun je deze functie gebruiken: vanaf Nv. 60

Waar kun je Wolkenweg vinden: op het plaats Generaal Lupitz

Dagelijks kun je 5x de Wolkenweg in.

 

1.Door het te verslaan van een Checkpoint Baas kun je de klaringsbeloning ontvangen. 2.Wanneer je de baas hebt verslagen en de S-waardering hebt ontvangen krijg je een extra beloning.

3.Wanneer je een gebied met waardering S hebt geklaard zal het gebied worden gesloten en kun je er niet meer vechten. Gebieden waar je nog niet de hoogste waardering hebt behaald kun je net zo lang blijven doen totdat je de hoogste waardering hebt verkregen.

4.Op de ranglijst van Wolkenweg wordt in eerste instantie gekeken naar hoeveel lagen de speler heeft geklaard, wanneer dit aantal gelijk is bij spelers wordt gekeken naar het krachtniveau. Wanneer ook dit gelijk is wordt gekeken naar de totale hoeveelheid EXP. 


Zoeken naar de leukste rpg games.