Nieuws

Huidige Locatie> Home> Nieuws

Amethistmijn

Gepubliceerd: 2015-11-24

Denk je dat je grondstoffen te weinig zijn, heb je meer grondstoffen nodig? Hier is een goed nieuwes: de nieuwe functie [Amethist Mijn] is geopend. In de Amethistmijn kunnen de spelers grondstoffen verzamelen, de Amethisten die je als beloning verkrijgt kun je in de Amethist Winkel inruilen voor allerlei items zoals Goud en Zhahu, even als de zeldzame Mountsteen en Fatumsteen. Amethist is gegarandeerd de moeite waard te zijn, neemt de kans!


Regels:

1. Ga de Amethistmijn in: Spelers kunnen via het Transportportaal naar Amethistmijn. Op het moment is de mijn verdeeld in twee niveaus: voor de nieuwe spelers en hogere spelers.

2. De MIjnkar ophalen: Ga naar de NPC om de MIjnkar op te halen. Elke speler kan dagelijk 2x de Mijnkar ophalen.

3. Grondstoffen overhandigen: Overhandig je grondstoffen naar de NPC. de Amethisten die je als beloning verkrijgt kun je in de Amethist Winkel inruilen voor allerlei items. Elke speler kan dagelijk 2x de Mijnkar overhandigen.

 

Plunderen in PVP:

In de mijn kun je andere spelers bestelen, spelers die het gevecht verliezen komen in een beschermde status terecht. Spelers die het gevecht slagen verkrijgen grondstoffen.

 

Amethist Omwisselen:

In de hemelstad vind je de Amethist Winkel. De Amethisten die je als beloning verkrijgt kun je in de Amethist Winkel inruilen voor allerlei items zoals Goud en Zhahu, even als de zeldzame Mountsteen en Fatumsteen.